Новини

Новини

Бранд „Черноморец“ с награда „Бранд на България“

Бранд „Черноморец“ спечели приза в категория „Производство на захарни изделия в България“ на второто издание „Бранд на Българияна годишните национални награди на TV1.

На официалната тържествена церемония, която се проведе на 4.04.2024г в Интер Експо Център в гр. София, станаха известни победителите в 20 бизнес категории с принос за развитието на българската икономика.

Отличието се дава на „Победа“ АД и бранд „Черноморец“ за принос към развитието на сегмент „Захарни изделия“ с фокус към иновативни и висококачествени продукти под марката „Черноморец“ и поддържане на високи производствени стандарти в България и по света.

Наградата връчи посланикът на Кралство Мароко и доайен на дипломатическия корпус на България - Закия ел Мидауи.

 Статуетката получи Росица Драганова – Бранд мениджър в „Победа“ АД.

 

„Бранд „Черноморец“ е с над 50-годишна история на българския пазар, а бонбони „Черноморец“ са любими на поколения българи.

Тази награда идва в много подходящ момент за просперитета на бранда. През последните няколко години бранд „Черноморец“ активно развива своите позициина българския пазар и вече присъства в 5 продуктови категории: Бонбони, Тунквани и Обикновени вафли, Бисквити и Сладоледи.

Тези резултати са доказателство за лоялността и обичта на потребителите и умението на Победа АД да създава успешни продукти под бранд „Черноморец“.“, коментира Драганова.

 

 

Победа за вас

Свържете се с нас, изпратете запитване и ни следвайте в социалните мрежи