Новини

Новини

Четири отличия за бисквитите на „Победа“ в „Любимите марки“ 2023 г.

Бисквити „Закуска“ станаха бранд №1 за 2023 година в раздел Захарни изделия на церемонията по награждаване в 14-то издание на потребителската класация „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”, която се проведе на 28 юни 2023 г., в Астория Гранд хотел. гр. София. Раздадени бяха близо 80 сертификата-призове на марките финалисти, фаворити на българския потребител в над 50 категории. Рекорден брой потребители, близо 62 хиляди души, взеха участие в гласуването.

„ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” е единствената потребителска класация у нас и представя потребителското мнение за брандинга в България.  Най-предпочитаните бисквити на „Победа” АД са и фаворитите в раздел „Захарни изделия“. Бранд №1 за 2023 година е „Закуска“, а в ТОП 3 са още бисквити „Анелия“ и бисквити „Еверест“, като последните получиха отличие и в категория „Захарни изделия – бисквити и вафли“.

Така „Победа” АД, един от водещите производители на захарни изделия в България, получи 4 отличия за своите марки бисквити. Компанията, вече над 90 години, отговаря успешно на пазарните предизвикателства и ежегодишно защитава своите позиции чрез поддържане на високи стандарти и качество, постоянни иновации и развитие на продуктовото портфолио.

Потребителите на бранд №1 за 2023 година - бисквити „Закуска“, имат и още един повод за радост, защото от месец юни в любимата серия бисквити вече се предлага и нов продукт - „Закуска“ банан.

Победа за вас

Свържете се с нас, изпратете запитване и ни следвайте в социалните мрежи