Новини

Новини

Очакваме Ви на изложението ,,Anuga 2021’’ в Кьолн, Германия

Екипът на "ПОБЕДА" отправя покана към всички настоящи и потенциални бизнес партньори за среща на едно от водещите световни изложения в областта на търговията и кетъринг индустрията - ,,Anuga 2021.’’, което традиционно ще се проведе в Кьолн, Германия. Събитието предлага възможността да изживеете разнообразни и вкусни моменти, както и да откриете нови и интересни продукти.

Мисията на ,,Anuga 2021’’ е да бъде посредник в осъществяването на b2b контакти и създаването на дългогодишни партньорства в сферата на хранително-вкусовата промишленост.

В рамките на изложението, екипът ни ще представи актуалното портфолио на компанията с продукти от категориите нетунквани бисквити, бонбони, тунквани бисквити, вафли, мини кексове и кроасани. Ще обсъдим възможности за експорт и private label проекти с настоящи и потенциални клиенти.

Изложението ще се проведе в изложбен комплекс ,,Koelnmesse’’в град Кьолн, Германия в периода 9-13 октомври 2021г.

Очакваме Ви на щанд B-12, зала 2.2., всеки ден (09-12 октомври) между 10:00ч. и 19:00 ч., както и в сряда (13 октомври) между 10:00ч. и 18.00ч.

Ако нямате възможност да пътувате в чужбина, можете да се регистрирате на сайта www.anuga.com и да присъствате на изложението онлайн.

При въпроси и интерес към сътрудничество с ПОБЕДА АД, може да се свържете с наш представител на тел. +359887469529 или имейл export@pobeda.bg.

Не пропускайте да се насладите на сладкия щанд на ,,Победа’’, обезпечен с всички необходими средства за безопасност на работа.

Бъдете здрави!

Победа за вас

Свържете се с нас, изпратете запитване и ни следвайте в социалните мрежи