Новини

Новини

"Победа" АД набира стажанти за позиция "Инженер технолог"

Мечтаеш ли за сладка работа?

Днес можеш да се присъединиш към креативния, динамичен и неуморен екип на ПОБЕДА АД - един от водещите производители на бисквити, вафли, мини кексове и шоколадови бонбони в България!

Компанията е основана през далечната 1929 г. и от тогава до сега успешно отговаря на пазарните предизвикателства чрез ясна визия за нуждите на потребителите и поддържане на високи стандарти в производството на захарни изделия. Почти едновековната история и традиции, днес не са забравени, а умело се развиват благодарение на технологии, иновации и креативност!

За нас основния и най-важен ресурс за постигане на високи резултати са именно хората. Ние ги ценим, инвестираме в тяхното развитие, уважаваме и признаваме техния принос. Ние търсим  и наемаме добри професионалисти, ценим опита, ентусиазма и желанието за изява. Даваме шанс и на младите, като предоставяме възможност за стажуване в реална работна среда, а най-добрите от тях, вече са част от екипа на ПОБЕДА АД.

 

Днес имаме щастието да обявим свободна/и стажантска/и позиция/и за Бъдещ/и инженер-технолог/зи хранително-вкусова промишленост, които ще:

• Подпомага/т дейността на Технологичен отдел при създаване и внедряване в производство на нови продукти;
• Подпомага/т инженер-технолозите при тестване на продукти, оборудване и съоръжения;
• Подпомага/т инженер-технолозите при поддържане на технологична документация.

Срок за подаване на документи: до 17.07.2018 г. 

ВИЖ всички изисквания за обявената позиция >>> ТУК

Победа за вас

Свържете се с нас, изпратете запитване и ни следвайте в социалните мрежи