Новини

Новини

Победа АД отново на международното изложение SIAL PARIS 2022

Екипът на „Победа“ АД се завърна от международното изложение за иновативни храни SIAL, което се проведе в периода 15-19 октомври 2022, гр. Париж, Франция.

SIAL е едно от най-големите и престижни изложения в света от сектор хранително-вкусова промишленост. Събитието се организира от 1964 г. веднъж на две години, като заради паузата от Ковид пандемията през 2020-та, тазгодишното беше  така дългоочаквано.

В рамките на изложението, екипът ни представи актуалното портфолио на компанията с продукти в категории: Бонбони, Тунквани и Нетунквани бисквити, Тунквани и Нетунквани вафли, Мини кексове и Кроасани пред 7000 изложители от над 50 държави.

Екипът ни посрещаше гости на атрактивен корпоративен щанд, провеждаше срещи с настоящи и бъдещи партньори, представяше възможности за експорт бизнес и създаване на private label проекти, полагайки основите на  дългосрочни търговски отношения. 

Участието на  ПОБЕДА АД на световни изложения като SIAL Париж е част от корпоративната политика на нашето ръководство за развитие на компанията извън пределите на страната и налагането й като висококачествен производител и надежден бизнес партньор.

Победа за вас

Свържете се с нас, изпратете запитване и ни следвайте в социалните мрежи