Новини

Новини

"Победа" на световното изложение ISM Cologne 2019

Наред със затвърждаване на позициите на българския пазар, ярък пример за продължаващото развитие на "Победа" е поредното ѝ участие в най-голямото изложение в света за захарни и сладкарски изделия ISM. То се провежда ежегодно от 1991 година и през последните години се утвърждава като точка за осъществяване на бизнес контакти в сферата на хранително-вкусовата промишленост.

„Победа“ АД бе един от 1700-те участници във форума. В рамките на четирите дни на изложението, екип на бургаския производител на захарни изделия посрещаше гости и потенциални партньори не само от Германия, но и от целия свят. 

От компанията проведоха предварителни разговори с редица търговски представители за възможно реализиране на широката гама от утвърдени и нови продукти на завод „Победа“ на международния пазар. Към апетитната продукция на бургаския производител има интерес в страни като Полша, Румъния, Испания, Чехия, Либия, Кипър, както и в Близкия Изток.

Ежегодното участие на една от най-старите бургаски компании е част от корпоративната политика на настоящото ръководство към растеж и налагане на бранда „Победа“ като еталон за качество и разнообразие не само у нас, но и извън пределите на страната.

 

Победа за вас

Свържете се с нас, изпратете запитване и ни следвайте в социалните мрежи