Новини

Новини

"Победа" ще участва на среща - договаряне "Храни и напитки в туризма" - лято 2018

"Победа" АД за поредна година ще участва в срещата - договаряне "Храни и напитки за туризма и съпътстваща индустрия" в изданието за летния сезон на 2018 г. Събитията ще се проведат на 18 април 2018 г. в к.к. Златни пясъци и на 26 април 2018 г. в к.к. Слънчев бряг. Събитията са с изключителна важност за предстоящия туристически сезон, предвид тясната специализация в областта на туристическото хранене и съпътстващите услуги.

Форумът се провежда за шестнадесета поредна година и с времето се е доказал като стратегическа b2b платформа между производители и представители на туристическия бранш. Целта на събитието е да срещне двете страни на бизнеса – туристически обекти, хотели, ресторанти, дискотеки, търговски обекти/ с производители и търговци на храни и напитки. 

През 2018 година в летните издания на „Храни и напитки за туризма и съпътстваща индустрия“ ще участват близо 150 фирми, които ще презентират общо над 4000 артикула. 

„Победа” развива направление „Кетъринг и ХоРеКа” от 2003 г. Бизнес-партньорите на дружеството са над 100 – хотели, ресторанти, кафетерии, фирми за кетъринг, транспортни пунктове и др. Компанията разполага с богато портфолио и предлага отлично съотношение "качество - цена". Актуалните предложения на "Победа" ще бъдат презентирани на:

  • Щанд № 6  в к.к. Златни пясъци - 18 април 2018, х-л Интернационал
  • Щанд № 36 в к.к. Слънчев бряг - 26 април 2018, х-л РИУ Хелиос Парадайз.

Очакваме ви!

Победа за вас

Свържете се с нас, изпратете запитване и ни следвайте в социалните мрежи