Новини

Новини

Сладолед „Черноморец“ с приз „Най-добър нов продукт“

Сладолед „Черноморец“ спечели приза за „Най-добър нов продукт“ в категория „Храни“ на петото издание на PROGRESSIVE AWARDS.

На официалната церемония в Интер Експо Център в гр. София станаха известни победителите в 16-те категории, в които тази година можеха да се номинират търговци, производители, марки и проекти от бързооборотния бизнес в България.

Победителите бяха отличени след два етапа на гласуване: селектиране от експертно жури и гласуване, проведено сред мениджъри на компании от бързооборотния бранш, продължило месец и половина.  Високо оценени бяха критериите иновативност в категорията, концепцията и технологията на продукта, разпространението му в търговската мрежа и направените инвестиции за неговото налагане на пазара.

Сладолед „Черноморец“ е съвместен проект на „Победа“ АД, гр. Бургас и „Юниливър Айс Крийм България“ ЕООД. Двете компании разработват заедно рецептата на продукта. „Юниливър Айс Крийм България“ произвежда, налага и продава сладоледа под търговската марка „Черноморец“, собственост на „Победа“ АД.

Престижната статуетката бе връчена на Николай Бекяров – Управител на „Юниливър Айс Крийм България“. „Това е признание за целия ни екип. Нашият постоянен стремеж е да предлагаме на нашите сънародници вкусни, неустоими изкушения с марки, които всички българи обичат - български марки с традиции.

Благодарим на нашите партньори от „Победа“ АД, че повярваха в идеята и заедно успяхме да надградим сладоледената категория, така че любителите на сладолед вече да имат възможност да се наслаждават на уникалния вкус „Черноморец“, коментира Бекяров и покани на сцената Росица Драганова – Продуктов мениджър в „Победа“АД.

„Това е поредно отличие за бранд „Черноморец“ и доказателство, че невероятният „Черноморец вкус“, комбинация от какао, фъстъци и портокалови корички, е любим за българите и пренасянето на този вкус от една продуктова категория в друга е успешна стратегия за „Победа АД“. Благодарим на партньорите ни от „Юниливър Айс Крийм България“ за чудесното сътрудничество помежду ни в създаването на този проект и лансирането му на пазара.“, коментира Драганова.

Сладолед „Черноморец“ е представен на пазара в две разфасовки: импулсен сладолед във фунийка 70г/125 ml и семейна разфасовка – кутия за вкъщи 450г/ 900 ml. Поради огромния успех от неговото лансиране, през сезон 2023 стартира и нов продукт под бранд „Черноморец“- сладоледен сандвич „Черноморец“.

Победа за вас

Свържете се с нас, изпратете запитване и ни следвайте в социалните мрежи