Новини

Новини

Търговският съветник при Австрийското посолство г-н Филип Купфер на посещение в "Победа" АД

На 29-ти септември  Търговският съветник при Австрийското посолство г-н Филип Купфер и екип на ADVANTAGE AUSTRIA  посетиха завода на „Победа“ АД в гр. Бургас. Посещението се реализира като част от проект за запознаване с успешните компании в България, пример за добри производствени практики.   

В рамките на визитата гостите научиха историята  за основаването на „Победа“ АД, интересни факти от развитието на завода през годините, текущата визия и цели на компания и пазарните възможности, пред които е изправена. Организираната обиколка в производствената база приятно изненада и развълнува гостите. Екипът на г-н Купфер поздрави Ръководството за логистичната организация на производствените линии, качествения контрол и механизацията в завода.

В отговор производствения директор на „Победа“ АД коментира, че „Австрия е една от водещите страни в заводския инженеринг и промишлена механизация и високата оценка от страна на ADVANTAGE AUSTRIA може само ни радва и е индикация, че се движим в правилната посока“.

Подробно обсъдени бяха и успешните експортни практики и разработването на Private Label продукти за външно-търговски клиенти като възможност за посредничество при бъдещи проекти. „Победа” АД има утвърдени позиции на немския, чешкия и  полския пазар. Част от страните, в които компанията реализира износ са Великобритания, Румъния, Унгария, Гърция, Кипър, Швеция, Словакия, Косово, Македония, САЩ, Южна Африка и страните от Близкия изток. В близко бъдеще, към външните ни пазари, се надяваме да присъединим и Австрия.

Победа за вас

Свържете се с нас, изпратете запитване и ни следвайте в социалните мрежи