Социални дейности

Социални дейности

Магията на Милан докосна 150 български деца

 

Българското издание на международния футболен проект "Милан Джуниър Камп" се проведе в гр. Дряново в периода 3 - 8 юли 2017 г.  В едноседмичния тренировъчен лагер се записаха 150 български деца, разпределени в шест възрастови групи. Малчуганите имаха възможността да получат безценни съвети и да усвоят нови умения и техники от авторитетни италиански и български специалисти. За децата събитието беше реален шанс да се докоснат до магията на големия футбол и да изживеят незабравими футболни емоции с треньорския екип на Милан, представен от Lorenzo Maddaloni, Alfredo Carameli, Daniele Cascino, Adriano Capobianco, Catello Gargiulo и Damiano Morotti. 

Генерален спонсор и организатор на събитието "Милан Джуниър Камп Дряново 2017" беше C.R.E.A.M България, като част от цялостната стратегия на "Доминант спорт груп" - официален представител на Милан за Балканите, в България да се създаде целогодишна Милан Академия.

Като продължение на инициативата за България, от 1 до 6 август ще се проведе и втория за 2017 г. "Милан Джуниър Камп България" в град Бяла. 

Всички млади футболисти, част от двата лагера в Дряново и Бяла, получават оригинални екипи, топки и раници на Милан и  страхотни подаръци от спонсорите на проекта за България. Тази година "Победа" подкрепя двата футболни лагера, осигурявайки вкусни лакомства и подаръци за всички участници и организатори. 

Най-талантливите деца сред участниците в двата лагера, получават възможността през март 2018 г. да заминат за Милано   и да заиграят в отбора на Милан. 
 

Победа за вас

Свържете се с нас, изпратете запитване и ни следвайте в социалните мрежи