Социални дейности

Социални дейности

Platinum Night Fight събра елита на женския кикбокс

В горещата лятна вечер на 23 юни, Слънчев бряг се превърна в сцена на невероятното шоу Platinum Night Fight. Събитието се проведе на открития басейн пред Platinum Casino & Hotel и изправи в епична битка най-добрите представителки на женския кикбокс в Европа във формат „Гран При“. За втори път България е домакин на състезание от такъв ранг в международния кикбокс календар.

Участнички в професионалния турнир бяха Ашли Гилсън (Белгия), Целия Шродер (Франция), Алина Майорова (Русия), Марина Спасич (Сърбия), Луци Модрочова (Чехия), Ирем Аким (Турция), Аида Халач (Босна и Херцеговина) и българката Илиана Гълъбова.

Победата в състезанието грабна Ирем Аким от Турция, а вицешампионка стана българската гордост Илияна Гълъбова. Двете изиграха по три мача за една вечер и със своя борбен дух обраха симпатиите на публиката.  

Организаторите на състезанието от Pro Fight бяха подготвили и два мача с участие на доказани кикбоксьори от България, като част от вълнуващата програма на звездната вечер.

 

За екипа на „Победа“ беше удоволствие да подкрепи дамското кикбокс Grand Prix и да направи вечерта на гостите по-сладка.

Пожелаваме много бъдещи успехи и покорени спортни върхове на всички участнички в Platinum Night Fight!

Победа за вас

Свържете се с нас, изпратете запитване и ни следвайте в социалните мрежи