Социални дейности

Социални дейности

Победа подкрепя кампанията „Влез безопасно в час“

 

По случай началото на учебната година, Детски центрове Capella Play организират национална кампания „Влез безопасно в час“. Инициативата е апел към всички родители и деца да бъдат по-разумни и внимателни, докато управляват любимите на малчуганите средства за придвижване – колело, тротинетка, ховърборд, скейтборд и др.

Известни байкъри, скейтбордисти и представители на институции, отговорни за обществения ред и безопасност, ще разкажат на малчуганите що е улица, кръстовище, светофар и чрез симулации и информационни материали ще дадат полезни съвети по безопасност на движението. В рамките на кампанията, всяко дете ще може да се научи да самостоятелно да управлява превозно средство -  ховърборд, тротинетка, колело, ролери и др., получавайки цветна и забавна шофьорска книжка.  

Кампанията „Влез безопасно в час“ ще се проведе на 15, 16 и 17 септември в обектите на Capella Play в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас. Малчуганите, дошли на щура игра и забавление на първия учебен ден, ще получат от Победа цветна учебна програма с любимите герои на бисквити Закуска и вкусно лакомство. 

Като партньор на иницативата „Победа“ АД подкрепя апела „Влез безопасно в час“ и отправя пожелание за успешна, безопасна и приятна учебна година на всички малчугани!

Победа за вас

Свържете се с нас, изпратете запитване и ни следвайте в социалните мрежи