Социални дейности

Социални дейности

Посланици на здравето посетиха "Победа", научиха как се пекат бисквити

Учениците от 1Б клас на ОУ "Георги Бенковски" гр. Бургас посетиха "Победа" АД. Визитата бе част от програмата на Национален ученически конкурс "Посланици на здравето", организиран от Министерство на здравеопазването. Малчуганите от 1 Б клас и техният проект "Предай нататък здраве" са номинирани във втора фаза на конкурса, който за поредна година е отворен за участие на ученици от I до XII клас. В изданието тази година са допуснати 102 проекта на ученици от цялата страната. В основата на конкурса е темата за нарастващата нужда от по-пълноценни и здравословни храни и добрата информираност за тях. 

В рамките на посещението, децата се запознаха с вълнуващия производствен процес на бонбони "Черноморец" и няколко вида бисквити без хидрогенирани мазнини, изкуствени подсладители и изкуствени оцветители. Научиха, че пътят до опаковката на любимите сладки изделия е дълъг, а най-важни са високото качество и работата в екип. Малчуганите с интерес изслушаха интересните факти за продуктите на компанията, представени от производствения директор на "Победа" АД - г-н Николай Зунев. 

След вълнуващата разходка около производствените линии, на тръгване малките посланици на здравето получиха грамота и сладки подаръци от "Победа". 

Победа за вас

Свържете се с нас, изпратете запитване и ни следвайте в социалните мрежи