Социални дейности

Социални дейности

Спортен лагер за бъдещи победители

Спортен лагер за деца до 15-годишна възраст, организиран от сдружението "Алчен за спорт" се проведе през месец Април в Банско.

Близо 50 вдъхновени дечица имаха възможността да се упражняват и тренират в различни дисциплини, укрепващи тяхната физика и борбеност: стрелба с въздушна пушка, стрелба с лък, плуване, тенис на маса, футбол, катерене и др. Малките спортисти показаха дух на победители и се впуснаха в тренировките с хъс и желание. "Победа" АД бе спонсор на събитието, предоставяйки лакомства за малчуганите, с които да възстановяват своите сили след всяка интензивна тренировка. Децата посрещнаха с радост вкусните изненади и вложиха много енергия в състезанията. Петте спортни дни и усилени тренировки бяха отбелязани с тържествено парти с награди, в което малчугани и организатори се забавляваха, танцуваха и похапваха заслужено апетитни лакомства. 

Спортният лагер е част от годишната програма на "Алчен за спорт", която има за цел да създаде емоции и пълноценно общуване сред ученици от 1-ви до 7-ми клас, създавайки условия за забава, спорт и създаване на нови приятелства. Повече за начинанието можете да откриете на уебсайта на организацията http://www.al4enzasport.com. 

 

      Благодарим на организаторите за възможността да бъдем част от тази вдъхновяваща и възпитателна инициатива.

    Ние от "Победа" ще продължаваме да подкрепяме инициативи, свързани с развитие на творчество и спортния дух на децата и да насърчаваме малчуганите към истинските ценности на детството. 

 

Победа за вас

Свържете се с нас, изпратете запитване и ни следвайте в социалните мрежи