Социални дейности

Социални дейности

Фестивал "Великденската магия на българското яйце"

Второ издание на културния фестивал за деца „Великденската магия на българското яйце“ се проведе на 27 април 2016 г. в гр. Варна. Десетки малчугани от детски градини и училища в гр. Варна, Бургас и Провадия се събраха, за да покажат своите таланти и да уважат наближаващия светъл християнски празник.  

Фестивалът се проведе в Етнографски музей гр. Варна, което допълнително зареди с много емоция и традиционен български дух всички присъстващи. В програмата на фестивала бяха включени народни танци, изпълнение на стихчета и песни,  както и изложба на ръчно боядисани и украсени Великденски яйца. Малчуганите се потопиха в магията на Великден и предадоха страхотния дух на празника на всички гости.

Отправяме благодарност към Балкан Фест Медия за поканата и вниманието. Традиционно „Победа“ АД подкрепя инициативи, свързани с развиване на творчески и ключови умения и културни събития, отнесени към обичаи, традиции и история. За всички будни деца, които взеха участие в празника и показаха, че Великденските традиции и българския дух трябва да се почитат, имаше вкусни изненади и много подаръци. Вярваме, че всички заедно успяхме да направим усмихната и слънчева загрявка за един от най-светлите празници – Великден 2016 г. 

Бъдете информирани

Научавайте първи, абонирайте се за актуална информация, новини и промоции.