Социални дейности

Социални дейности

Ultimate Pro Fight 7 - зрелищна галавечер за българския кикбокс

Под бурните аплодисменти на близо 4000 души, на 10 март 2017 г. в Дворецът на културата и спорта в гр. Варна се проведе професионалната галавечер "Муай Тай Кикбокс Ultimate Pro Fight 7". Турнирът е от най-висок ранг за Световната асоциация на кикбоксовите организации и се проведе за първи път в България.  

Герой на вечерта бе Богдан Шумаров, който стана Европейски шампион по кик бокс за професионалисти на Wako Pro в категория до 71,8 кг. Българинът взе титлата след победа над португалеца Жил Силва. 

Специални гости на събитието бяха кметът на гр. Варна Иван Портних и бившият министър на спорта Красен Кралев, който лично връчи и шампионския пояс на Богдан Шумаров. 

Ultimate Pro Fight 7 беше организиран на най-високо професионално ниво от промоутъра "Про Файт" и Българска Конфедерация по Кик бокс и Муай Тай. Екипът ни поздравява организаторите за зрелищното събитие, изключителния професионализъм и възможността да направим вечерта на всички ВИП гости по-вкусна, благодарение на сладките изкушения с марка "Победа". 

 

 

Бъдете информирани

Научавайте първи, абонирайте се за актуална информация, новини и промоции.