Социални дейности

Социални дейности

Усмивки, подаръци и много емоции на детския турнир на ФК "Олимпия"

Близо хиляда деца взеха участие в ежегодния футболен турнир Elgydium Cup - едно от най-мащабните спортни събития за деца в гр. София. Турнирът се организира от ФК "Олимпия", с подкрепата на Столична община и се проведе на 13 и 14 май в зала "София". 

Регламентът изправи в спортна битка отбори от различни детски градини в гр. София и предизвика малчуганите да покажат уменията си, усвоени през учебната година. Събитието се състоя в навечерието на наближаващата лятна ваканция, което допълнително вдъхнови с емоции и настроение децата. Отборите бяха бурно аплодирани от въодушевената публика, която създаде вълнуваща атмосфера в залата. Децата демонстрираха истински феърплей, уважение и борбен дух и превърнаха събитието в истински празник на спорта. 

Шампиони в турнира станаха децата от 11 ЦДГ "Мики Маус", а второ и трето място заеха съответно отборите на 139 ДЦ "Панорама" и Френски лицей "Виктор Юго".

На тържествена церемония по награждаване всички победители в челната тройка получиха грамоти и медали. Организаторите бяха осигурили подаръци освен за шампионите на турнира, така и за всички взели участие. Празникът бе още по-сладък и забавен с вкусните кроасани и бисквити на "Победа", които събудиха нови сили в малчуганите и ги превърнаха в истински герои на терена.

За нас беше удоволствие да подкрепим Футболния турнир на ФК "Олимпия" и заедно с организатори и партньори да успеем да зарадваме заедно стотиците деца, взели участие в този спортен празник!

 

Победа за вас

Свържете се с нас, изпратете запитване и ни следвайте в социалните мрежи