Социални дейности

Социални дейности

Вдъхновяващият трейнинг Design Weekend

Design Weekend - амбициозен и мотивращ проект, насочен към младежи и студенти с интереси в сферата на дизайна, се състоя в дните между 17 и 19 март 2017 г. в гр. Севлиево. Над 150 бъдещи дизайнери взеха участие в събитието и бяха предизвикани да творят в направления Дизайн, Фотография, Типография, Векторна графика и др. Казусите и заданията имаха за цел да надградят съществуващите знания на бъдещите дизайнери, постявайки ги в реални работни условия, свързани с трудности, динамика и крайни срокове. В рамките събитието, мотиваторски лекции изнесоха Мери Христофорова и Жюстин Томс, а в съботния ден участниците бяха предизвикани да изградят бранд идентичност за по-малко от 24 часа.

Design Weekend е едно от малкото дизайн събития с практическа насоченост в България, таргетиращо бъдещи дизайнери от горен курс на обучение или студенти от цяла България. В рамките на двудневния уъркшоп, всички участници в отделните групи демонстрираха устойчивост и екипна работа.  "Победа" АД предизвика бъдещите дизайнери с лимитирания ретро дизайн на бонбони "Черноморец", който беше "сладка" компания през трите дни на събитието и направи дните по-вкусни и приятни. Младежите от цяла България твориха усилено, вложиха цялата си емоция и знания и създадоха креативни проекти. Финалните презентации на всички групи и участници бяха посрещнати с бурни аплодисменти от аудиторията и отбелязаха тържествено финала на тридневния проект Design Weekend, който с още по-успешното си второ издание очерта важна роля в криейтив събитията в България. 

Всичко за проекта Design Weekend можете да прочетете тук: http://designweekend.co/ 

Екипът на "Победа" благодари за възможността да направи второто издание на проекта по-сладко и апетитно и пожелава много поводи за творческо вдъхновение на всички участници и организатори на Design Weekend 2017!

Победа за вас

Свържете се с нас, изпратете запитване и ни следвайте в социалните мрежи