ХоРеКа

ХоРеКа

„Победа” АД е компания с близо 80-годишна история.  Основана през 1929 г. в гр. Бургас, фабриката изминава дълъг път, превръщайки се в синоним на висококачествени захарни изделия. Компанията е водещ производител на бисквити и мини кексове в България. „Победа” АД има множество награди, сред които – два приза „Златен лъв” и един приз „Сребърен лъв” на Съюза „Произведено в България”, грамота в категория „Продукт с най-добро съотношение качество-цена” на срещата-договаряне „Храни и напитки за туризма – лято 2009”. Много от продуктите на компанията са сред най-успешните марки на българския пазар.

През 2003 г. „Победа” АД формира направление „Кетъринг и ХоРеКа”, насочено към сферата на услугите – хотелиерство, кетъринг, туризъм и др. Бизнес-партньорите на дружеството в това направление са над 120 – хотели, ресторанти, кафетерии, фирми за кетъринг, транспортни пунктове и др. На „Победа” АД се довериха и летищата в България, както и редица вериги бензиностанции.

Компанията се стреми да удовлетвори максимално специфичните нужди на своите клиенти с разнообразие от продукти с високо качество, отлични вкусови характеристики и атрактивни цени. Качеството на продуктите на дружеството е гарантирано от интегрираната система ISO 9001:2000 / HACCP.

 

Изпратете запитване Кетъринг каталог

Победа за вас

Свържете се с нас, изпратете запитване и ни следвайте в социалните мрежи