Износ

Износ

„Победа” АД е водещ производител на бисквити в България. Понастоящем компанията предлага богат асортимент от продукти – бисквити, кроасани, мини кексове и шоколадови бонбони.  Някои от продуктите на „Победа” АД са изключително популярни на българския пазар с рецепти, които не са били променяни повече от 50 години. Повечето марки на компанията са водещи в техните продуктови групи и се радват на постоянен потребителски интерес.

Приемането на България в Европейския съюз през януари 2007, спомогна за развитието на експортната търговия на предприятието с редица европейски страни. Днес, „Победа” АД има утвърдени позиции на полския, грузинския и румънския пазар. Сред страните, в които изнася своята продукция са и Чехия, Словакия, Гърция, Унгария, Либия, Кипър, Великобритания, Хърватска, Холандия и Близкия изток.

Търговската политиката на „Победа” АД е ориентирана към задоволяване на нуждите на клиента. В отговор на техните очаквания фирмата разработва и Private Label продукти. Клиенти на такива продукти са не само големите национални и международни търговски вериги, но и европейски компании, занимаващи се с внос и търговия. 

„Победа” АД редовно следи световните тенденции на пазара на захарни и шоколадови изделия. Компанията отдава значимост на всички големи събития и изложения за производствени технологии, опаковане, суровини и крайни продукти. „Победа“ АД е традиционен изложител със собствен щанд на най-големите международни изложения за захарни изделия – ISM Cologne, което се провежда всяка година в град Кьолн, Германия, SIAL – Inspire Food Business в Париж, както и най-голямото изложение за собствени марки – PLMA The World of Private Label, ежегодно провеждащо се в Амстердам, Холандия.

 

Запитване до отдел Износ Свали продуктов каталог

Победа за вас

Свържете се с нас, изпратете запитване и ни следвайте в социалните мрежи