Кариери

Кариери

Хората са основния и най-важен ресурс за постигане на нашите цели. Ние ги ценим, инвестираме в тяхното развитие, уважаваме и признаваме техния принос. Ние търсим и наемаме добри професионалисти, ценим опита, ентусиазма и желанието за изява.

Инвестираме в хората, чрез предостовяне на възможности за обучение и развитие. Предлагаме предизвикателна и динамична работна среда, възможност за професионално израстване, подобаващо възнаграждение.

Даваме шанс и на младите. Ежегодно участваме във Форум за студентски стаж и кариера. Много студенти имат уникална възможност за стажуване в реална работна среда. Най-добрите от тях вече са част от екипа на „Победа” АД. 

Стаж и производствена практика

„Победа” АД има опит в набирането и обучението на стажанти. Компанията е отворена за млади хора с потенциал и стремеж за развитие, които желаят да направят първата стъпка в кариерата си в нашата фирма.

Всяка година фирмата предлага, организира и провежда стажове за студенти, които имат желание да обогатят своите знания и да придобият практически умения в реална бизнес среда.

Най-успешно представилите се стажанти имат реален шанс да бъдат назначени на постоянна длъжност в компанията.

Кандидатствай

Бъдете информирани

Научавайте първи, абонирайте се за актуална информация, новини и промоции.