Новини

Новини

Брандът “Couple cakе“ попада в престижна селекция продукти на изложението The World of Private Label 2016

Авторитетно жури от представители на Private Label Manufacturers Association (PLMA) избра бранд „Couple cake“ на „Победа“ АД за излагане в престижната зона Idea Supermarket на тазгодишното изложение The World of Private Label, което ще се проведе в периода 24-25 май 2016г. в Амстердам, Холандия. Марката ще бъде представена в два вкуса – мини кекс с крем какао и мини кекс с конфитюр боровинка.

 

В експозиционната зона Idea Supermarket попадат атрактивни и иновативни продуктови решения на производители от цял свят. Излагането на най-добрите примери стимулира глобалните иновации и развитието на марките по линия на private label. Тази година The Idea Supermarket ще бъде позициониран върху по-голяма площ в центъра RAI Elicium и ще информира посетителите в три направления – актуални суровини, опаковане и атрактивни примери за телевизионна рекламна комуникация.

Посетителите на изложението ще имат възможността и да опитат страхотния вкус на апетитните мини кексове Couple cake на фирмения щанд на "Победа" с №6093, който ще бъде позициониран в Hall 5 (Europahall) / Food Section в RAI Europa Complex Amsterdam.

 

За „Победа“ АД ще бъде чест и удоволствие да презентира своята марка “Couple cake” като иновативен продукт на Idea Supermarket!

Бъдете информирани

Научавайте първи, абонирайте се за актуална информация, новини и промоции.