Новини

Новини

Годишни музикални награди на БГ Радио със сладкия вкус на „Победа”

 

  За първи път церемонията по връчване на Годишни музикални награди на БГ радио 2015 ще се проведе в два града едновременно - Благоевград и Бургас. Музикалното събитие на годината ще се проведе на 23 май, а зрителите в двата града ще проследят награждаването и изпълненията на сцените чрез сателитна връзка и живи включвания. 

За сцената в Бургас, домакините от БГ Радио организират концерт на една от най-обичаните български певици – Тони Димитрова. Изпълнителката на незабравимите песни „Ах, морето” и „За тебе хората говорят” ще пее пред жителите и гостите на града заедно със Стефан Диомов, Петте сезона и група G.R.A.S. В преките включвания от Благоевград ще има две изпълнения на живо от Бургас, където ще бъде връчена и една от статуетките.

За да бъде още по-"морска" вечерта, бисквити „Фрегата” от Победа ще подсладят зрителите в Летния театър. 

 

В навечерието на церемонията по награждаване, в ефира на БГ радио ще звучат песни и интервюта с всички номинирани артисти. В предаването „Любими песни за любими хора”, всяка делнична вечер между 17.00 и 20.00ч. един от всички гласували на http://gmn.bgradio.bg/, ще спечели кошница със сладки изкушения от Победа!  


Печеливият слушател за деня ще бъде обявяван в ефир и ще има възможността да отправи музикален поздрав за любим човек.

 

Годишните музикални награди на БГ Радио се определят изцяло от вота на публиката. Гласуването протича в няколко етапа и продължава близо три месеца. Слушателите избират своите фаворити в 9 категории - БГ Изпълнител, БГ Изпълнителка, БГ Дебют, БГ Текст, БГ Видеоклип, БГ Песен, БГ Дует/Трио, БГ Албум и БГ Група и чрез техния вот се излъчват победителите във всяка от тях.

 

Повече информация ще откриете на страницата на БГ Радио. 

Бъдете информирани

Научавайте първи, абонирайте се за актуална информация, новини и промоции.