Новини

Новини

Кампания "СПОДЕЛИ & СЪБЕРИ с Couple cake"

 

СЛАДКА КАУЗА СЪБИРА ВЛЮБЕНА ДВОЙКА ТОВА ЛЯТО 

 

 

9 града, 17 дни, хиляди вкусни изненади и безброй романтични мигове предстоят в разгара на лятото

 

 

 

 

 

 

 

Иван от София е пътешественик и романтик по душа и много иска да стигне до момичето на своите мечти – Мария от Бургас. Тя отдавна чака с нетърпение следващата им среща, въпреки стотиците километри, които ги делят. Тяхната любов, обаче, съвсем не е невъзможна,защото благодарение на хората, споделили романтичната им история, те отново ще могат да бъдат заедно.

 

 

 


Вижте личното обръщение на Иван към всички, които желаят да му помогнат:

 

ВИДЕО ТИЙЗЪР 


С помощта на своя сладък помощник “Couple Cake”, Иван ще премине през всички
препятствия, за да стигне до Бургас и да сподели специалната си изненада с красивата Мария – 2 вкусни кейкчета. Всеки може да помогне като сподели тяхната история и приближи реално Иван до своята любима чрез сайта на каузата www.couplecake.bg

В дните през м. Юли жителите и гостите на София, Благоевград, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Русе, Разград, Варна и Бургас ще имат възможността да усетят на живо емоцията от тази романтична история в обособени кътове, посочени отново на страницата с историята на Иван и Мария. По пътя към мечтата си влюбеният младеж ще подари хиляди сладки изненади на своите помощници от всеки град, дошли на специалните събития. По този начин той ще изрази своята безкрайна благодарност към всички нови приятели, които са изявили готовност да помогнат и да се включат в историята му – символ на любовта и сладките мигове от живота.

 

 

 

Общи условия на кампанията "СПОДЕЛИ и СЪБЕРИ с Couple cake"ще откриете на сайта: www.couplecake.bg. 

Бъдете информирани

Научавайте първи, абонирайте се за актуална информация, новини и промоции.