Новини

Новини

Подкрепете брандовете на „Победа“ в конкурса „Моите любими марки“ 2016

 

Престижният конкурс „Моите любими марки“ за шеста поредна година ще оцени любимите на българските потребители марки в 28 категории.

 

Гласуването се извършва изцяло онлайн и вотът е изцяло потребителски, което превръща резултатите в реална представа за нагласата на потребителите у нас. 

 

Тази година „Победа“ АД е номинирана да участва с 4 свои марки – бонбони „ЧЕРНОМОРЕЦ“ в категория „Захарни изделия – БОНБОНИ“  и бисквити „АНЕЛИЯ“, „ЕВЕРЕСТ“ и „ЗАКУСКА“ в категория „Захарни изделия – БИСКВИТИ И ВАФЛИ“.

 

Подкрепете брандовете на „Победа“ АД на: на http://mylovemarks.eu/

 

***

Гласуването в „Моите любими марки“ се провежда в три етапа:

 

Първи етап: 30 май – 05 юни 2016 г.:

Потребителите избират една от посочените в падащо меню към всяка категория брандове. Този етап цели да отсее Топ 6 на най-предпочитаните брандове в различните отрасли. В следващия кръг продължават онези 6 марки в категория, събрали най-много потребителски гласове.

 

Втори етап: 13 юни – 20 юни 2016 г.:

Потребителите гласуват за една от 6-те продължаващи марки в различните категории. Целта на този етап е да покаже кои 3 марки в отрасъл продължават в трети последен кръг на класацията.

 

Трети етап: 27 юни – 3 юли 2016 г.:

Потребителите ще определят марка №1 във всяка категория. Както и ЛЮБИМАТА МАРКА на потребителите за 2015 г., събрала най-много гласове в хода на класацията.

Бъдете информирани

Научавайте първи, абонирайте се за актуална информация, новини и промоции.