Социални дейности

Социални дейности

200 бонбониери "Черноморец" за печелившите в гласуването ТОП 500 БГ песни

 

На 2 януари в "Любими песни за любими хора" беше изтеглена томболата от хилядите гласували за "Великите 500", която определи кои двама слушатели на БГ Радио спечелиха по 100 кутии шоколадови бонбони Черноморец. Щастливците са от София, а именно Петър Иванов Петков и Цветелина Ивайлова Олева. Петър е почитател на Илия Ангелов и Диана Експрес, а Цветелина е предложила песни, между които "Любовта, без която не можем" на Тангра и "Както никога преди" на Шангри Ла. БГ Радио ще ви запознае с момента, в който ПЕтър и Цветелина получат огромните си шоколадови подаръци! Да ви е сладко с най-добрата българска музика и бонбони "Черноморец" от Победа!

 

На 2 януари в "Любими песни за любими хора" по БГ Радио беше изтеглена томболата от хилядите гласували за "Великите 500" български песни, която определи кои двама слушатели на БГ Радио от гласувалите спечелиха по 100 кутии шоколадови бонбони Черноморец от Победа.

 

Щастливците са от София, а именно Петър Иванов Петков и Цветелина Ивайлова Олева. Петър и е почитател на Илия Ангелов и Диана Експрес, а Цветелина е предложила песни, между които "Любовта, без която не можем" на Тангра и "Както никога преди" на Шангри Ла.

 

Връчването на наградите се състоя на 14.01.2014 г., а отзивите на печелившите бяха излъчени същия ден по БГ радио.

 

На печелившите пожелаваме много сладки мигове с бонбони "Черноморец"!

Бъдете информирани

Научавайте първи, абонирайте се за актуална информация, новини и промоции.