Социални дейности

Социални дейности

Безплатно училище за млади майки в Бургас

 

   Елате на училище за млади родители!

 

  Училище за родители „МАМА“ организира всеки месец БЕЗПЛАТНИ  тематични семинари, които се провеждат в  Младежки Културен Център  – Бургас  ул. „Гладстон“  №47. Тази образователна инициатива  е традиционна инициатива на Училище за родители „MAMA“, което вече няколко години подготвя младите настоящи родители как да се грижат за тяхното бебе.

 

   „ПОБЕДА“ горещо подкрепя тази прекрасна инициатива за млади родители и желае много семейно щастие на всички настоящи и бъдещи майки!

 

   Бременността е висша проява на женската природа. И колкото и да е желано и чакано това състояние, то носи не само радост, но и вълнение и страх. Как да се справим с това и да се чувстваме и ние и бъдещото ни детенце добре през дългите 9 месеца?

 

   В училище „МАМА“ бъдещите родители започват да мислят позитивно, страхът от предстоящото раждане е вече минало. Бъдещите майки и татковци се подготвят да посрещнат своята рожба със спокойствие и самочувствие на знаещи и можещи и готови да се справят с новите предизвикателства.


   Училище за родители „МАМА“, с грижа и специално внимание към всеки родител, Ви дава увереността да посрещнете с усмивка своето дете, като Ви предоставя с радост своя опит и умения за успешно кърмене и отглеждане на малкия човек. В уютна и спокойна обстановка, с богат видео материал, бъдещите родители могат визуално да се докоснат до тайните на предстоящото раждане и първите грижи за новороденото.

 

   Училището засяга подробно теми като:

 

  - Предродилна подготовка

  - Безпроблемно раждане

  - Успешно кърмене

  - Обгрижване на новородено

  - Грижи за деца до 3 годишна възраст

 

   Предлагат се и консултации в домовете и консултации с психолози и специалисти педиатри.

Бъдете информирани

Научавайте първи, абонирайте се за актуална информация, новини и промоции.