Социални дейности

Социални дейности

Да поиграем сладко на 1 юни на фестивала "Вярвам в теб!"

 

Заповядайте на 1 и 2 юни  на фестивала "Вярвам в теб!", в Южния парк, на голямата поляна!

Ще играем, ще се смеем, ще похапваме сладко! :))))

 

 

Богата музикална програма, спортни игри, танци, викторини и шатри с много изненади и награди са само част от забавленията, които в продължение на два дни ще радват децата, в рамките на второто издание на фестивала, който "Победа" подкрепя.

 

 

 

Очакваме ви на шатрата на "Победа" - номер 16, където ще творими заедно с децата чудни фигурки от бисквити, кросани, кексове и вафли, а после ще си хапваме и ще се снимаме за спомен. :) Най-интересните сладки творби и участници ще качим на фенстраницата на "Победа" тук: https://www.facebook.com/pobedaad

 

 

A oт 14 до 16 часа, на 1 юни ще изненадаме малчуганите и с малко състезателни сладки игри, в които ще има специални награди.

 

Организатор на фестивала "Вярвам в теб!" е сдружение "Азбукари"  с него се открива първата в България комбинирана, обществена детска площадка, адаптирана и за деца със специфични потребности. Тя е предназначена за деца между 3 и 12 години и се простира на терен от 350 кв.м. Там децата в неравностойно положение могат да играят заедно с останалите деца, да се обучават и развиват.

 

 

Очакваме ви с нетърпение!

 

Вижте програмата на фестивала и карта на поляната в прикачените файлове.

 

 

 

Бъдете информирани

Научавайте първи, абонирайте се за актуална информация, новини и промоции.