Социални дейности

Социални дейности

Детски празник в зоологическата градина в София!

Фотопоглед от рождения ден на az-deteto.bg

 

   На 29 май 2011 г. Az-deteto.bg – електронният портал за деца, отпразнува своя 9-и рожден ден, точно преди празника на детето 1 юни! В неделното утро, в столичния зоопарк, пред клетката на понитата, много деца се включиха във вихрения купон. Водещи бяха 2 приказни феи, които спечелиха публиката още с появяването си и умело ръководеха и направляваха морето от деца, родители, баби и дядовци в богатата програма.

   Тържеството започна с „Микрофонът е ваш“ – за музикални и поетични поздрави към детския портал. Последва богата палитра от игри, в които бяха въвлечени не само децата, но и техните родители. С много смях и закачки преминаха игрите с мини кексчета „Супер Браво“, надяждането с филии, верижното предаване на фризби, любопитните викторини с голямо космато куче. Цели три пъти премина шареното влакче, водено от феите. Най-емоционалното забавление се оказа играта с „Парашут и летящите кексчета“. Публика и участници си хапваха вкусните кексчета „Супер Браво“.

   Два часа детското множество неуморно се забавляваше под топлото майско слънце. Но дори и игрите имат край. За финал на рождения ден естествено беше гигантската торта, която за голямо утешение на организаторите от Az-deteto.bg стигна за всички деца до последното парче.

 

   За да бъде веселието още по-пълно, за всички имаше подаръци. За да бъда още по-точна, подаръците този път направо затрупваха певци, танцьори, рецитатори и участниците в игрите.


 

Победа за вас

Свържете се с нас, изпратете запитване и ни следвайте в социалните мрежи