Социални дейности

Социални дейности

Големите успехи на грациите от СКХГ “Черноморец”

Поредно отлично представяне в международните турнири записаха състезателките на СКХГ “Черноморец”.  На международния турнр в град Требич купи и медали извоюваха Ралица Нанева и Женина Трашлиева. Във възрастова група деца Ралица, с треньор Рада Костадинова, се класира трета в многобоя и първа на състезанието без уред. Женина Трашлиева, с треньор Ани Бошева,  спечели трето място на бухалки при девойки старша възраст. Освен това бургаската грация попадна под светлините на прожекторите след като бе коронована за “Мис Турнир”.
Третата представителка на “Черноморец” Ваня Пантели, с треньор Соня Боева, се класира 19-а при девойки младша възраст.

 Групата на СКХГ “Черноморец” бе водена от треньорката Соня Боева, а спонсор на отбора за състезанието в Чехия бе  “Победа” АД. Участие в международния турнир взеха 127 състезателки от 30 страни, между които Германия, Чехия, Русия, Украйна, Словакия, Унгария, Полша, Сърбия, Австрия, Кипър и др.

Преди триумфа в Чехия, отлично представяне на друг международен турнир направи Мария Цандева. Във Варна на “Руми и Албена” възпитаничка на “Черноморец” спечели второто място в многобоя. Тя се класира втора на състезанието без уред и пета на състезанието с въже.

Бъдете информирани

Научавайте първи, абонирайте се за актуална информация, новини и промоции.