Социални дейности

Социални дейности

Концертът на Енио Мориконе в София със сладката подкрепа на "Навона"!

 

  Майсторът на филмовата музика – италианският композитор Енио Мориконе изнесе предколеден концерт на 10.12.2013г в зала „Арена Армеец” в София. 


В грандиозния спектакъл Маестрото си партнираше с  над 200 музиканти от Оркестъра и хора на Класик ФМ Радио, както и с българския музикант Теодосий Спасов.

 

За едно от най-значимите музикални събития през изминалата година у нас, се стекоха хиляди почитатели на класическата музика. Зрителите имаха удоволствието да се насладят на музиката от едни от най-любимите и неостаряващи филмови класики на XX век.

 

Отличната организация на събитието беше проведена от  "Ивент Зона", а "Победа" АД откликна на италианския дух на вечерта и погали сетивата на екипа на Маестро Мориконе и неговите специални гости с емблематичните бисквити „Навона". 

 

Енио Мориконе е автор на музиката към едни от най-знаменитите филми в историята на киното.  Виртуозният композитор е печелил десетки престижни отличия за своите произведения, а през 2007 г. е отличен с награда "Оскар"  за цялостно творчество и принос към филмовата музика.

Сред филмите, чиято музика е композирал, са незабравимите  „Имало едно време в Америка”, „Добрият, лошият и злият”, „Малена”, италианският сериал „Октопод”, както и още много други.  


Бъдете информирани

Научавайте първи, абонирайте се за актуална информация, новини и промоции.