Социални дейности

Социални дейности

ПОБЕДА АД дарява 100 000 лв за „Децата на Бургас”

ПОБЕДА АД официално дава началото на благотворителна инициатива, която нарече „За децата на Бургас”. Компанията ще дари в рамките на едногодишен период 100 000 лв. на социални домове, детски градини, училища и други учреждения, които са на издръжка на община Бургас. Средствата ще се разпределят за подобряване на материално-техническата база, закупуване на крайно необходими ресурси за правилното протичане на дейностите на нуждаещите се организации, даряване на средства и продукти за осъществяване на празници и мероприятия за децата. 1 юни - Международния ден на детето се обяви и като ден, на който ще се отчитат резултатите от благотворителната дейност през изминалата година. Празника на детето всяка година се превръща и в грандиозен детски хепънинг, организиран от Победа АД. И тази година фирмата ще зарадва децата на града.
Във връзка с взетото решение на официално посещение във фирмата на 3-и май бе поканен кмета на гр. Бургас - г-н Йоан Костадинов, защото изпълнението на задачите по благотворителната инициатива на фирма Победа АД не може да се осъществи без съдействието и с подкрепата на община Бургас. Ръководството на компанията и община Бургас призовават към иницативата „За децата на Бургас” да се включат и други бизнес организации, които да подкрепят благотворителното начинание за създаване на по-добри условия за възпитаване и обучение на децата в града. Г-н Йоан Костадинов обяви, че Бургас е град с достатъчно потенциал, за да осигури европейски условия в детските градини и училища. „Европейско детство днес, означава европейски стандарти в годините на тяхната реализация, означава много по-бърз скок на българското общество”.
Фирма Победа АД затвърждава имиджа си на компания, която участва активно в обществения социално-културен живот на града. Само през изминалата година Победа АД подкрепи над 150 организации и мероприятия и достигна до над 20 000 човека чрез дарителската си дейност.

На срещата ръководството на Победа АД разкри целите си и за мащабна инвестиционна кампания в рамките между 14 и 16 млн. евро за изграждането на нова производствена сграда в района на град Бургас. Фирмата, която е един от най-големите производители на захарни и шоколадови изделия доказва намерението си да се разраства и да продължава да бъде значителна част от икономическия живот на града. Чрез листването на фондовата борса в края на лятото компанията ще направи и стъпка напред за достъпа до външни инвестиции и по-голям инвестиционен ресурс, както и за по-голяма прозрачност на дейността й.

Посещението на г-н Йоан Костадинов завърши с обиколка на производствената част на фирмата и се запозна с капацитетите на технологичните линии. Кметът научи историята за създаването и развитието на най-популярните бонбони Черноморец. Той посети и цеховете за производство на бисквити, вафли и бонбони.

Бъдете информирани

Научавайте първи, абонирайте се за актуална информация, новини и промоции.