Социални дейности

Социални дейности

„Победа” АД направи дарение на два дома за възрастни хора

„Победа” АД направи дарение на два дома за възрастни хора под формата на имущество и продукти по повод Международния ден на възрастните хора – 1 октомври. Дарението получиха Дома за стари хора в с. Лозарево, община Сунгурларе и Дома за стари хора „Св. Димитър Солунски” в гр. Айтос. То включва 70 одеяла – родопски, вълнени и памучни, възглавници и шкафове, както и продукти, произведени от компанията.

Международният ден на възрастните хора – 1 октомври е обявен през 1991 г. по решение на Общото събрание на ООН в съответствие с резолюция 45/106 от 14 декември 1990 г.

Като част от благотворителната си дейност, „Победа” АД продължава да поддържа и развива политика, ориентирана в посока на подпомагане на социално слаби групи и такива в неравностойно положение. Особено внимание компанията отделя на децата – всяка година „Победа” АД подпомага училища, детски градини и домове. От началото на 2008 г. компанията е отпуснала средства и продукти за дарителски и спонсорски инициативи на стойност над 20 000 лв.

На 28.09.2008 г. „Победа” АД подкрепи концерта „Родени в България!” в Зоологическата градина в гр. София. На концерта присъстваха повече от 200 деца от домове за деца в неравностойно положение. След събитието на всички тях бяха раздадени подаръци от компанията.

Бъдете информирани

Научавайте първи, абонирайте се за актуална информация, новини и промоции.