Социални дейности

Социални дейности

Талантливият боксьор на “Победа Черноморец” се подготвя за Европейско в Дъблин

   Талантливият боксьор на “Победа Черноморец” се подготвя за Европейско в Дъблин 

 

   Денислав Суслеков от “Победа Черноморец” спечели шампионска титла в кат. до 60 кг. на държавното първенство по бокс за младежи, което се проведе в Сливен.

Младата ни надежда стигна без проблем до първото място. На финала Суслеков буквално помете най – сериозния си конкурент Калин Мавродиев от ЦСКА с 16:3 точки.

 

    Поради лека травма не замина Елиан Димитров. Другият представител на “Победа Черноморец” Осман Велчев отстъпи още в първия кръг,  като си пролича, че не му е стигнало времето за подготовка.

От 6 юни Денислав Суслеков ще бъде на лагер на Белмeкен с националния отбор за младежи, на който предстои участие на европейското първенство в Дъблин от 22 до 30 август.

 

     Треньор на отбора е Радослав Суслеков, който му е личен наставник и в клубния тим. Следва съвместен лагер в Дъблин с ирландските боксьори.

Същевременно трима бургаски състезатели ще се борят за отличията на държавния личен шампионат за мъже в Добрич, който ще приключи в събота. Надеждите за медали са свързани с Елиан Димитров в кат. до 60 кг., опитния Калоян Димов до 64 кг. и Евгени Борисов при 69 – колограмовите.

Победа за вас

Свържете се с нас, изпратете запитване и ни следвайте в социалните мрежи