Социални дейности

Социални дейности

Учебно – производствена практика в "Победа" АД

 

За трета поредна година „Победа” АД е партньор на Професионална гимназия по туризъм „Проф. Д-р Асен Златаров”-  гр. Бургас за провеждане на произвоствена практика на ученици от 12-ти клас. Договорът е сключен по програма „Модернизация на материалната база” към Министерство на образованието и науката на Република България.    

 

Програмата за професионално обучение предоставя възможност  на децата да участват в произвоствените процеси в завода, както и да се запознаят детайлно с историята и дейността на фирмата.  Обучението се провежда два пъти седмично на територията на завод „Победа” в гр. Бургас, в трите основни цеха на произвоството – „Кексове и кроасани”, „Вафли и бисквити” и „Шоколадови изделия”.

 

Програмата цели да повиши компетенциите на учениците в произвоствени условия. По време на учебната практика, учениците са придружавани от опитни технолози или ръководители на цехове, от които могат да натрупат ценни знания и опит в реална работна среда.

 

И през настоящата учебна 2013/2014 година за „Победа” АД е удоволствие да бъде партньор на Професионална гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров” гр. Бургас в тази полезна за младите бъдещи специалисти инициатива, която ще им помогне по пътя към успешна професионална реализация на пазара на труда в бъдеще!

 

 

Бъдете информирани

Научавайте първи, абонирайте се за актуална информация, новини и промоции.