Социални дейности

Социални дейности

Уникално ревю-спектакъл за 1 юни в Бургас

Блестящо ревю-спектакъл носещо детския дух беше представено по повод Деня на детето на сцената на „Охлюва” в морската гради на гр. Бургас. Колекцията беше подготвена на младата дизайнерка Нури Димитрова. На сцената се показаха 10 прелестни тоалета, които успяха да очароват многобройната публика.  

 

Представената колекция беше с нестандартни и едновременно с това практични линии на дрехите, които превръщат всяка една малка госпожица в истинско красиво, пролетно цвете. Двата тоалета за младите господа също грабнаха вниманието на публиката.

 

 Ревюто-спектакъл представено на 29 май в Бургас е второ по ред, което Н. Димитрова подготвя за деца.

 След края на официалното дефиле организаторите от PR агенция „Имидж Едвъртайзинг” поканиха всички присъстващи деца да се включат в масовите игри, в които неусетно преля шоуто. Всеки един от малчуганите получи сладки подаръци от спонсорите „Победа” АД. Децата от Дом „Ронкали” – Бургас също не бяха забравени. За тях също имаше лакомства и изделия, с които да нарисуват цветен живота. Такъв какъвто беше той на детския празник подарен от модна къща „Никол фешън” и нейния собственик и управител Нурдживан Димитрова за малки и големи.

Бъдете информирани

Научавайте първи, абонирайте се за актуална информация, новини и промоции.