Необходими продукти

120 гр. меко масло
сока на един портокал
кората на един портокал
 
За крема:
400 гр. заквасена сметана
400 гр. фъстъчен крем
10 гр. желатин
 
За шоколадовия пласт:
100 гр. натурален шоколад
150 гр. млечен шоколад
100 мл. сметана 
 
За декорация:
глазура от натурален шоколад и Бонбони „Черноморец”

Начин на приготвяне

Приготвяме основата на тортата. Смиламе бисквитите в блендер и към тях добавяме мекото масло, сокът коричките на портокала до получаване на хомогенна и влажна бисквитена основа. Изсипваме основата в 22-сантиметрова форма за печене с подвижен ринг и заглаждаме до получаване на равномерен блат. 

 
За шоколадовия пласт: В малка тенджера разтапяме на умерена температура млечния шоколад, тъмния шоколад и сметаната. Заливаме тортата с готовия крем и оставяме в хладилник за 4-5 часа. 
 
Декорираме готовата торта като нарязваме бонбоните, подреждаме ги върху тортата и глазираме с разтопен шоколад.