Необходими продукти

200 гр. орехи
150 гр. масло
 
За крема:
200 гр. натурален шоколад
200 гр. млечен шоколад
250 мл. течна сметана 
50 гр. масло
 
За декорация:
течен шоколад
орехи

Начин на приготвяне

Запичаме орехите на тиган за 5-6 минути и смиламе бисквитите в блендер. Смесваме орехите и бисквитите с масло.
В дълбок тиган или малка тенджера слагаме сметаната, шоколадите и маслото. Разтапяме съставките до хомогенност и отделяме от котлона. 4. Покриваме 22 - сантиметрова форма за торта със стреч фолио. Поставяме част от смлените орехи и бисквити с масло на дъното на формата равномерно, до образуване на блат. Върху образувания блат разсипваме шоколадова смес, върху нея поставяме втори пласт орехи и бисквити. Покриваме с останалия шоколадов крем. Завиваме с фолио тортата и я поставяме за охлаждане в хладилник за 2-3 часа. 
След охлаждане внимателно премахваме тортата от формата и я поставяме в поднос.
Декорираме с течен шоколад и орехи.