За нас

“Победа” АД е един от водещите производители на бисквити, мини кексове и шоколадови бонбони в България. Компанията е основана през 1929 г. Опитът и знанията, натрупани през десетилетията, в съчетание с отдаденост и грижа, създават несравнимия, запомнящ се вкус на продуктите, които поколения наред присъстват в почти всеки български дом.


87

ГОДИНИ ОПИТ

6

ПРОДУКТОВИ КАТЕГОРИИ

73

ПРОДУКТА

Дружеството разполага с голяма производствена база и добре развита дистрибуторска мрежа в страната. Богатият продуктов асортимент на компанията е представен в шест категории – бисквити, бонбони, кексове, кроасани, вафли и солени крекери.

Визия и цели

„Победа“ АД отговаря успешно на пазарните предизвикателства чрез ясна визия за нуждите на потребителите и поддържане на високи стандарти в производството на захарни изделия. Компанията следи тенденциите и развива своята продуктова програма, стремейки се да удовлетворява както потребителите с традиционни предпочитания, така и онези, ориентирани към съвременни и нестандартни решения. Дружеството се стреми да увеличи пазарния си дял чрез лоялна конкуренция, постоянни иновации и развитие на продуктовата програма.

Oснована през 1929 г

С десетилетия упорит труд „Победа“ гради лоялност и доверие към своите продукти и заслужено им отрежда място сред лидерите във всяка категория. Известните и утвърдени продукти на компанията са традиционните бонбони „Черноморец“, бисквити „Закуска“, „Анелия“ и „Изгрев“ и мини кексове „Супер Браво“ се радват на лоялност и емоция от страна на потребителите. Съхранените оригинални рецепти, разпознаваеми от поколения българи, дългогодишното доверие на потребителите и високите производствени стандарти отреждат на „Победа“ имиджа на една от най-обичаните български марки.

Oснована през 1929 г

Награди

В своята история „Победа” АД е печелила множество награди, сред които са два приза „Златен лъв” на Съюза „Произведено в България” и девет златни медала на Международния панаир в гр. Пловдив. През 2009 година компанията спечели награда “Продукт с най-добро съотношение качество - цена” от изложението “Храни и напитки за туризма” – 2009. В края на 2013г. „Победа” АД беше наградена със статуетка „Порив” от Бургаската търговско - промишлена палата за увеличаване на продуктовата гама и завладяване на нови външни пазари. Наградите на БТТП се са ежегодни и се раздават на организации със съществен принос за икономическото развитие на региона. Компанията получи престижно отличие “Най-добра българска фирма на годината” в края на 2014г. в престижен конкурс, организиран ежегодно от Първа инвестиционна банка. На световното изложение The World of Private Label 2016 г. брандът „Couple cake” бе отличен от престижно международно жури като иновативен продукт , а през същата година бонбони „Черноморец“ спечелиха приз „Любима марка“ в категория „Захарни изделия – бонбони“ в ежегодната потребителска класация „My Love Marks”.

Бъдете информирани

Научавайте първи, абонирайте се за актуална информация, новини и промоции.